Kattoturvatuotteet

Valtapinnoite tarjoaa käyttöösi käytännölliset, toimivat ja luotettavat kattoturvatuotteet, jotka takaavat turvallisen liikkumisen katoilla kuin katoilla. Valtapinnoite tarjoaa myös asennuspalvelun jokaiselle kattoturvatuotteille kaikkiin seinämateriaaleihin. Oikein valittujen ja asennettujen kattoturvatuotteiden avulla katolla on mahdollista liikkua turvallisesti vuodenajasta riippumatta. Valtapinnoitteen kattoturvatuotteisiin kuuluvat muun muassa talotikkaat, kattosillat, turvakiskot ja lumiesteet.

Valtapinnoitteen kattoturvatuotteisiin lukeutuvat lumiesteet estävät sekä lumen että jään putoamisen katoilta esimerkiksi alla olevien ihmisten päälle tai rakennusten rakenteiden päälle. Tikkaat ovat tärkeä hätäpoistumistie, joita täytyy olla taloissa, joiden ikkunan tai parvekkeen korkeus ylittää kolme metriä. Tikkaat takaavat turvallisen poistumisen esimerkiksi tulipalon tai muun tapaturman sattuessa. Kattosillat mahdollistavat turvallisen liikkumisen katoilla esimerkiksi kattoremonttia ja lumenpudotuksia tehdessä.

Kattoturvasuunnitelmaa tehdessämme otamme huomioon kohteen tekniset ja toiminnalliset vaatimukset. Kaikki kattoturvatuotteemme valmistetaan kestävistä ja lujista materiaaleista. Valtapinnoitteella on tikkaille käytännöllisiä ratkaisuja ja lumiesteitä kaikille eri kattotyypeille ja kaltevuuksille. Me Valtapinnoitteella tarjoamme asennuksen kaikille kattoturvatuotteille ja takaamme myös parhaan mahdollisen laadun ja turvallisuuden valitsemiinne kattoturvatuotteisiin.

Muista tarkistaa kattoturvatuotteet säännöllisesti

Katolla käynnin yhteydessä on hyvä tarkistaa myös kattoturvatuotteiden yleiskunto, etteivät ne ole epäkunnossa tai rikki. Sekä tikkaiden, kattosiltojen ja lumiesteiden kiinnitykset tulisi tarkistaa säännöllisin väliajoin. Edellä mainittujen kattoturvatuotteiden lisäksi myös muut mahdolliset kattoturvatuotteet on hyvä käydä läpi saman tarkastuksen yhteydessä.

Valtapinnoitteen tarjoamien kattoturvatuotteiden on aina tarkoitus taata sinun ja muiden turvallisuus, ja suojella sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. Meillä Valtapinnoitteella kattoturvatuotteiden asennuksen ja tarkastuksen hoitaa aina ammattitaitoinen ja luotettava sertifioitu asentaja.

Ota yhteyttä meihin Valtapinnoitteella ja kysy lisää!

 

 

 

 

Pikalinkit palveluihimme: Kattoremontti, Kattohuolto, Kattoturvatuotteet, Kattomaalaus, Kattopinnoitus ja Huopakattoremontti