KATTOPINNOITUS

Tarjoamme Valtapinnoitteella kattopinnoituksen, joka on erinomainen vaihtoehto katon maalaukselle. Valtapinnoitteella käytössämme on Mathys-menetelmät, joiden tuotteilla kattopinnoitus onnistuu laadukkaasti ja varmasti. Voimme suorittaa kattopinnoituksen muun muassa kaikille yleisimmille kattomateriaaleille, kuten pelti-, huopa-, vartti- ja tiilikatoille. Tuotteet ja työn toteutus ovat suunniteltu antamaan katollesi lisää elinikää ja jopa niin, ettei katon kokonaissaneeraus ole tarpeen.

KATTOPINNOITUS ERI KATTEILLA

– Peltikattopinnoituksissa käytämme vuonna 1972 kehitettyä NOXYDE- pinnoitetta, jota olemme käyttäneet Valtapinnoitteella vuodesta 1985 Suomessa. Valtapinnoitteen käyttämä Noxyde koostuu veteen dispergoidusta, hyvin elastisista polymeereistä ja voimakkaista korroosionestoaineista. Noxydellä voidaan käsitellä monia materiaaleja, muun muassa rautaa, erikoisterästä, galvanoitua terästä, alumiinia ja sinkkiä. Vanha, jo aiemmin käsitelty pinta, voi olla mitä tahansa Suomessa käytettyä peltikattopintaa, joko alkydi, bitumi, grafiittimaali, kivihiiliterva, teolliset pinnoitteet, PVC, PVF ynnä muut sellaiset. Uudet galvanoidut ja teollisuuspinnoitteiset peltikatot pohjustetaan Metal Cladding Primerilla. Pohjatöissä Valtapinnoitteella käytämme 300 – 800 baarin korkeapainepesulaitetta. Mahdollisen ruosteenpoiston suoritamme ST2:een. Noxyde levitetään kahteen kertaan 400g/m² ja Noxyden kiilto on matta. Voimme kuitenkin asiakkaan toivomuksesta toteuttaa puolikiiltävän pinnan Metal Cladding Topcoat pintamaalilla. Muihin sivellettäviin kohteisiin, kuten vesipelteihin, katteisiin ja vesikourujen ulkopintoihin, käytämme Peganox-pinnoitetta. Noxydepinnoitukselle annamme Valtapinnoitteella 10 vuoden takuun.

– Tiilikattopinnoituksissa käytämme Dac Hydro Plus tiilikattopinnoitetta. Ensin katon pinta pestään ja puhdistetaan, jonka jälkeen Dac Hydro Plus ruiskutetaan kahteen kertaan. Vakio värisävyjä tuotteella on kuusi, joista asiakas voi valita mieleisensä.

– Mineriittikatto/varttikate pinnoituksissa käytämme Dacfill- pinnoitetta. Ensin pohja pestään ja puhdistetaan kokonaan liasta, jonka jälkeen pinta voidaan pohjustaa Primer 44 primerilla. Primer 44 päälle ruiskutetaan Dacfill- pinnoite kahteen kertaan. Vakio värisävyjä tuotteella on kuusi, joista asiakas voi valita mieleisensä.

Meillä Valtapinnoitteella on yli 30-vuoden kokemus kattopinnoituksista. Olemme kattopinnoituksen asiantuntijoita ja takaamme luotettavaa työnjälkeä ja ammattitaitoisen ja laadukkaan lopputuloksen. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin Valtapinnoitteella ja kysy miten kattopinnoitus voi pidentää vesikatteesi käyttöikää ja kattosi pinnoitteiden ikää.

 

 

 

 

 

 

Pikalinkit palveluihimme: Kattoremontti, Kattohuolto, Kattoturvatuotteet, Kattomaalaus, Kattopinnoitus ja Huopakattoremontti