Huopakattoremontti ja Bitumi- & kermityöt

 

Tilaa laadukas ja ensiluokkainen huopakattoremontti Valtapinnoiteelta. Me saneeraamme vanhat ja asennamme uudet huopakatot monien vuosien kokemuksella. Valtapinnoite on tehnyt huopakattoremontteja jo vuodesta 1989 lähtien luotettavaa ammattitaitoa käyttäen. Annamme 10 vuoden takuun kaikkiin Valtapinnoitteen tekemiin vesieristetöihin ja takaamme aina laadukkaan ja luotettavan työn ja tuloksen. Me Valtapinnoitteella voimme tehdä huopakattoremontteja kaikille yleisimmille kattotyypeille. Kattosi voi olla tasakatto, harjakatto tai joku muu katto, me Valtapinnoitteella löydämme ratkaisun kaikkiin huopakattoremontteihin ja kohteisiin.

Huopakate on kevyt ja hiljainen katemateriaali, joka on myös luonnollisen näköinen. Huopakate takaa, etteivät lumet putoa talvisin katoilta. Huopakate on turvallinen valinta, jonka huolto on helppoa ja vaivatonta ja takaa sille monen vuoden kestävyyden. Huoltamiseen riittää säännöllinen pesu ja harjaus. Huopakatto on myös edullinen vaihtoehto kattomateriaaliksi, joka sopii mainiosti Suomen vaihteleviin ja rajuihin sääolosuhteisiin. Huopakatto pitää myös hyvin vettä elastisuutensa takia.

Valtapinnoitteen toteuttama huopakattoremontti tehdään kumibitumihuopia käyttäen. Kumibitumihuovalla on hyvä pitkäaikaiskestävyys ja se kestää erinomaisesti lämpimiä ja kylmiä olosuhteita. Kumibitumihuopa on myös paloturvallinen ja kotimainen vaihtoehto, joka on aina luotettava valinta. Valtapinnoitteella kumibitumihuopaa löytyy myös eri väreissä, jotka takaavat näyttävyyden ja upean ulkonäön. Värit ovat tasaisia. Valtapinnoite tarjoaa myös pihakansien ja sokkeleiden vesieristykset joka kotiin ja kohteeseen.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin Valtapinnoitteella ja kysy lisää! Kaikki työmme ovat ensiluokkaista, edullista ja ammattitaidolla tehtyä.

 

 

 

 

Pikalinkit palveluihimme: Kattoremontti, Kattohuolto, Kattoturvatuotteet, Kattomaalaus, Kattopinnoitus ja Huopakattoremontti